نویسنده: | |
---|---|
گوینده: | Samin Nosrat |
مدت: | 2 hours 31 minutes |
در «Good Things»، سامین نصرت بیش از ۱۲۵ دستور ساده و در عین حال دلنشین را برای آشپزی و گردهمایی با عزیزانتان گردآوری کرده است. از پنکیک کاستاردی ریکوتا تا مرغ پختهشده با زعفران، از چاشنی تند چیلی کالابریا تا فوکاچای پفکرده و کیک زرد پرخاطره، همه در کنار نکتههای کاربردی—چطور روغن زیتون بخریم، چه زمانی در سالاد بهترین مواد را استفاده کنیم، و کاربردهای بینظیر زودپز—آمدهاند. این کتاب با دقت و گرمای خاص نویسنده راهنمایی است برای پختوپز، ارتباط عمیقتر و مهمانیهای بهیادماندنی.
From the bestselling author of Salt, Fat, Acid, Heat—and one of America’s most beloved chefs and teachers—125 meticulously tested, flavor-forward, soul-nourishing recipes that bring joy and a sense of communion
With all the generosity of spirit that has endeared her to millions of fans, Samin Nosrat offers more than 125 of her favorite recipes—simply put, the things she most loves to cook for herself and for friends—and infuses them with all the beauty and care you would expect from the person Alice Waters called “America’s next great cooking teacher.” As Samin says, “Recipes, like rituals, endure because they’re passed down to us—whether by ancestors, neighbors, friends, strangers on the internet, or me to you. A written recipe is just a shimmering decoy for the true inheritance: the thread of connection that cooking it will unspool.”
Good Things is an essential, joyful guide to cooking and living, whether you’re looking for a comforting tomato soup to console a struggling friend, seeking a deeper sense of connection in your life, or hosting a dinner for ten in your too-small dining room. Here you’ll find go-to recipes for ricotta custard pancakes, a showstopping roast chicken burnished with saffron, a crunchy, tingly Calabrian chili crisp, super-chewy sky-high focaccia, and a decades-in-the-making, childhood-evoking yellow cake with chocolate frosting. Along the way, you’ll also find plenty of tips, techniques, and lessons, from how to buy olive oil (check the harvest date) to when to splurge (salad dressing is where you want to use your best ingredients) to the best uses for your pressure cooker (chicken stock and dulce de leche, naturally).
Good Things captures, with Samin’s trademark blend of warmth, creativity, and precision, what has made cooking such an important source of delight and comfort in her life.
ما با حمایت کاربرانمان توانستهایم هزاران کتاب صوتی و ایبوک انگلیسی را در سایت گردآوری کنیم. این آرشیو بدون سانسور شامل بهترین کتابها در ژانرهای مختلف است و شما میتوانید از دو طریق به آن دسترسی پیدا کنید.
خرید اشتراک: با خرید اشتراک امکان دانلود فایلهای این کتاب و کتابهای دیگر را خواهید داشت. همچنین اگر کتاب مدنظرتان در سایت موجود نبود میتوانید درخواست کنید تا آن را تهیه و در سایت آپلود کنیم.
خرید تکی: در صورت تمایل میتوانید صرفاً فایلهای این کتاب را تهیه کنید و پس از خرید به کتاب صوتی، ایبوک و اقتباس نمایشی (در صورت وجود) دسترسی پیدا کنید.
اگر سوال دارید، از طریق راههای ارتباطی مطرح کنید. خوشحال میشویم کمک کنیم.
برای دانلود کتابها اشتراک تهیه کنید
دیدگاهها
نظرتان را دربارهی این کتاب به اشتراک بگذارید.